IMG_7011

Embarazo Activo

Si ya has empezado el segundo trimestre de gestación y quieres cuidar de tu bebé, controlar tu peso, prepararte para el parto y tener un bonito recuerdo de esta aventura!

Recuperación Post Parto

Tras la cuarentena podrás volver junto a tu peque y buscaremos el programa que mejor se te adapte para empezar a trabajar la recuperación PostParto!

Sin título-4
5/5
Com valores les classes especials embaràs al Balance Reus? Molt recomenables, la combinació de ioga/cardio ideal. El ioga va molt bé perquè és més relaxació i estiraments, i el cardio per a mantenir-te activa, i sabent en tot moment que el que estàs fent es pot fer sense cap risc. Creus que t'han ajudat a portar un millor embaràs? Sí, m'he sentit activa durant l'embaràs i també m'ha servit per poder apendre a fer esport pel meu compte a casa, de manera segura sabent el que feiem a classe. - Com et senties després de fer les classes? Relaxada i satisfeta d'haver mogut el cos. I si algun dia m'he notat alguna molèstia (dolor d'esquena, x exemple) amb la classe m'ha millorat. - Què milloraries o has trobat a faltar? Classes presencials, perquè és un moment on et concentres més, però no ha pogut ser per altres motius. Tot i així, la opció de fer classes on-line en directe ha estat molt bon recurs. Tot haver la situació covid, he vingut molt tranquila, ja que els grups eren molt reduïts. Potser afegiria que poguessis fer més hores, enlloc de 2 dies a la setmana opció de 3 dies per exemple. Sobretot al principi del embaràs que et trobes menys pesada es poden aguantar bé 3 dies/setmana d'entrenament o inclús si et trobes bé seguir fins al final. Gràcies per tot! 🥰
ICONO BR peque
Alba J.
Alumna durante el embarazo
5/5
- ¿Cómo valoras las clases especiales embarazo de Balance Reus? Muy útiles. ¡Estoy muy contenta! - ¿Crees que te han ayudado a llevar un mejor embarazo? Definitivamente sí! No sólo me encontraba mejor las semanas que he hecho las clases, tanto la ginecóloga como la fisioterapeuta me han dicho que se nota mucho en mi pelvis y en mi suelo pélvico y que voy muy bien preparada para el momento del parto - ¿Com te sentias después de realizar las clases? Aliviada y relajada - ¿Qué mejorarías o has echado en falta? Una tercera hora a la semana estaría genial.
ICONO BR peque
Ana A.
Alumna habitual que al quedar embarazada se pasó al grupo especial embarazo.
Ir arriba
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad